Espresso martini med appelsin
Denne espresso martini med appelsin er et dristigt citrustwist på den klassiske espresso martini, der blander blød vodka, fyldig kaffe og et strejf af appelsin. Drik alkohol på en ansvarlig måde.
Espresso martini med appelsin
Denne espresso martini med appelsin er et dristigt citrustwist på den klassiske espresso martini, der blander blød vodka, fyldig kaffe og et strejf af appelsin. Drik alkohol på en ansvarlig måde.
Redskaber
Ingredienser
30 ml espresso
15 ml appelsinlikør (f.eks. Cointreau)
15 ml kaffelikør (f.eks. Kahlúa)
4 isterninger, store
1 appelsinskræl til pynt, snoet
Trin for trin
Tilbered et espressoshot, og lad det køle ned til stuetemperatur. Du kan sætte det i køleskabet for at fremskynde afkølingsprocessen.
Fyld en cocktailshaker halvt op med isterninger. Tilsæt vodka, afkølet espresso, kaffelikør og appelsinlikør.
Ryst kraftigt i ca. 15-20 sekunder for at sikre, at alle ingredienser er godt blandet og nedkølet.
Hæld blandingen i et afkølet martiniglas, og pynt med en appelsinskive.