Skip the navigation

Eton Mess: Dessert med marengs og friske bær

KitchenAid-kok

Sprød marengs, flødeskum og bær, meget få desserter oser af sommer som Eton Mess!

Import-Recipe - Eton mess

Eton Mess: Dessert med marengs og friske bær

KitchenAid-kok

Sprød marengs, flødeskum og bær, meget få desserter oser af sommer som Eton Mess!

Redskaber

StandMixer
Prep
20min
Madlavning
1h20
I alt
1h40
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

3 æggehvider

130 g strøsukker

500 g bær

500 ml piskefløde

1 spsk. flormelis

Trin for trin

  1. Kom æggehviderne i køkkenmaskinens skål.

  2. Fastgør trådpiskeren, og indstil hastigheden til 10.

  3. Pisk æggehviderne, indtil der dannes faste toppe.

  4. Tilsæt 1/3 af sukkeret, mens du blander, og vent, indtil der dannes faste toppe igen. Gentag det to gange med resten af sukkeret.

  5. Kom store skefulde marengs på en bageplade med bagepapir. Bag i 1 time og 20 minutter ved 120 ºC i en forvarmet ovn, og lad den køle helt af i ovnen.

  6. Hæld piskefløden i køkkenmaskinens skål. Fastgør trådpiskeriset. Bland ved hastighed 10, indtil den holder formen. Bland ikke for meget.

  7. Bryd marengsen i stykker, og put et lag marengs i dessertskåle. Tilsæt en skefuld flødeskum og bær. Lav endnu et lag med marengs, flødeskum og bær, og afslut med flormelis.