Redskaber
Ingredienser
150 g filet af hvid fisk
30 g grønne bønner, kogte
2 forårsløg
1 æg
1 spsk rød karrypasta
1 spsk sojasauce
1 skiver ristet brød uden skorpe
2 spsk mel
Trin for trin
Kog de grønne bønner i 8 minutter i kogende vand.
Monter foodprocessoren med det multifunktionelle knivblad i rustfrit stål.
Skær fisk, grønne bønner og forårsløg i store stykker. Kom dem i foodprocessoren, og blend, indtil blandingen er fuld af spåner. Blend ikke for meget.
Fjern det multifunktionelle knivblad i rustfrit stål, og rør æg, rød karrypasta og sojasauce i med en ske. Hak brødet i små tern, og tilsæt det til blandingen. Bland.
Lad det køle ned i køleskabet i 15 minutter.
Hæld mel ud på en flad tallerken. Form bøfferne med hænderne, og dæk dem med mel.
Bag fiskebøfferne på begge sider i olivenolie, indtil ydersiden ser sprød og gylden ud.
Servér på en bolle med coleslaw eller grøntsager efter egen smag.