Flerkornsburgere med rødbede og bønner
Vær med til at fejre årets farve med disse fantastiske rødbedeburgere!
Flerkornsburgere med rødbede og bønner
Vær med til at fejre årets farve med disse fantastiske rødbedeburgere!
Redskaber
Ingredienser
216 g ristede rødbeder, revet
40 g finhvalsede havregryn
230 g kogt quinoa
30 g tahin
15 ml balsamicoeddike
11 g salt
3 g stødt sort peber
8 g sesamfrø
20 g hørfrø
5 g hvidløgspulver
440 g hvide bønner, drænede og skyllede
2 store æg, pisket jævnt
Trin for trin
Monter dejmixeren på din KitchenAid Artisan-køkkenmaskine. (Vi anbefaler at bruge dejmixeren til at fordele koldt smør ind i dejen til let og luftigt bagværk. Hvis du ikke har en, kan du bruge en almindelig fladpisker). Læg alle ingredienser undtagen æggene i blandeskålen, og tænd ved hastighed 2. Når ingredienserne begynder at blive blandet sammen og er klistrede, skal du øge hastigheden til 4 og piske i yderligere 3-4 minutter. Sæt hastigheden ned til omrøring, tilsæt æg, og rør rundt, indtil blandingen er helt sammenblandet. Sluk for køkkenmaskinen, dæk skålen til med plastikindpakning, og lad blandingen hvile i 10-15 minutter.
Opvarm en non-stick-pande ved medium varme med 2 spsk. olivenolie på. Form bøfferne til den foretrukne størrelse (og ca. 1 cm tykke), og læg dem på den varme stegepande. Undgå at overfylde panden. Dæk panden, og steg bøfferne i 3-4 minutter. Brug derefter en spatel til at vende bøfferne forsigtigt om på den anden side. Dæk dem ikke til igen, men steg i yderligere 3-4 minutter, eller indtil de er gyldenbrune på hver side.