Forårssalat
Denne opskrift kombinerer årstidens friske råvarer med sprøde nødder og blød burrata.
Forårssalat
Denne opskrift kombinerer årstidens friske råvarer med sprøde nødder og blød burrata.
Redskaber
Ingredienser
16 miniagurk
2 squash
90 g pistachie
6 heads romainesalat
200 g sukkerærter, blancherede
100 g edamame
6 burrata
1/2 citron
2 spsk olivenolie
Trin for trin
Fastgør Fresh Prep-snitter/riveren på køkkenmaskinen med snittejernet monteret. Skær miniagurkerne og squashene ud i skiver ved hastighed 4.
Monter den grove rivekniv på Fresh Prep-snitter/riveren, og knus pistacienødder på hastighed 4.
Skær romainesalaten ud på langs, og anret alle grøntsagerne på et salatfad. Læg burrataen ovenpå. Afslut med friskrevet citronskal, knuste pistacienødder og lidt olivenolie.
Servingstip: Servér med brød og en dressing efter eget valg.