Frossen mango-margarita
Giv den klassiske margarita et tropisk twist ved at bruge frisk eller frossen mango som base.
Frossen mango-margarita
Giv den klassiske margarita et tropisk twist ved at bruge frisk eller frossen mango som base.
Redskaber
Ingredienser
2 moden mango
120 ml frisk limesaft
180 ml silver tequila
120 ml triple sec
50+25 g finkornet sukker
700 g isterninger
1,5 tsk. fint havsalt
1 tsk. chilipulver
1/2 tsk. stødt spidskommen
1/2 tsk. stødt cayennepeber
1 tsk. limeskal
1 lime, skåret i 6 både
Trin for trin
Skær mangostykkerne fra stenen, og brug en ske til at putte frugtkødet ned i blenderen. Skær de resterende stykker mango omkring stenen af, skær så meget frugtkød af stenen som muligt, og put mangoen i blenderen.
Tilsæt limesaft, tequila, triple sec, 50 g sukker og is. Blend ved hastighed 3 i ca. 15 sekunder, indtil drikken er tyk og slushy, uden at der er isstykker tilbage.
Til pynt: Hav 6 margaritaglas eller -bægre klar. Bland 25 g sukker, salt, de tørrede krydderier og limeskal i en lille, bred, gennemsigtig skål eller tallerken. Fugt kanten af hvert glas med en limebåd, dyp kanten i den søde og krydrede blanding, og drej glasset frem og tilbage, indtil kanten er jævnt belagt. Gentag dette med hver glaskant.
Hæld margarita i hvert af de klargjorte glas. Pynt med en limebåd. Server med det samme.