Skip the navigation

Frossen mango-margarita

KitchenAid-kok

Giv den klassiske margarita et tropisk twist ved at bruge frisk eller frossen mango som base.

MANGO MARGARITA

Frossen mango-margarita

KitchenAid-kok

Giv den klassiske margarita et tropisk twist ved at bruge frisk eller frossen mango som base.

Redskaber

Blender
Prep
10min
I alt
10min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

2 moden mango

120 ml frisk limesaft

180 ml silver tequila

120 ml triple sec

50+25 g finkornet sukker

700 g isterninger

1,5 tsk. fint havsalt

1 tsk. chilipulver

1/2 tsk. stødt spidskommen

1/2 tsk. stødt cayennepeber

1 tsk. limeskal

1 lime, skåret i 6 både

Trin for trin

  1. Skær mangostykkerne fra stenen, og brug en ske til at putte frugtkødet ned i blenderen. Skær de resterende stykker mango omkring stenen af, skær så meget frugtkød af stenen som muligt, og put mangoen i blenderen.

  2. Tilsæt limesaft, tequila, triple sec, 50 g sukker og is. Blend ved hastighed 3 i ca. 15 sekunder, indtil drikken er tyk og slushy, uden at der er isstykker tilbage.

  3. Til pynt: Hav 6 margaritaglas eller -bægre klar. Bland 25 g sukker, salt, de tørrede krydderier og limeskal i en lille, bred, gennemsigtig skål eller tallerken. Fugt kanten af hvert glas med en limebåd, dyp kanten i den søde og krydrede blanding, og drej glasset frem og tilbage, indtil kanten er jævnt belagt. Gentag dette med hver glaskant.

  4. Hæld margarita i hvert af de klargjorte glas. Pynt med en limebåd. Server med det samme.