Gazpacho
Den kolde grøntsagssuppe fra Spanien kan køle dig ned på en varm sommerdag.
Gazpacho
Den kolde grøntsagssuppe fra Spanien kan køle dig ned på en varm sommerdag.
Redskaber
Ingredienser
800 g tomater
1 rød peberfrugt
1 agurk
1 salatløg
2 fed hvidløg
2 tsk eddike
1 tsk salt
120 ml olivenolie
Trin for trin
Skær tomaterne i halve, og fjern kernerne. Skær dem i store stykker, og læg dem i blenderen.
Skræl agurken, skær den i store stykker, og læg den i blenderen.
Halvér den røde peberfrugt, og fjern kernerne. Skær i stykker, og læg dem i blenderen.
Skræl løget, skær det i grove stykker, og læg det i blenderen.
Pil hvidløget, og læg det i blenderen.
Blend grøntsagerne ved hastighed 7 i ca. 30 sekunder, indtil blandingen er jævn.
Tilsæt eddike, olivenolie og salt til blandingen, og blend i 30 sekunder.
Afkøl før servering.