Gazpacho med agurk og yoghurt
Nyd det forfriskende twist i denne gazpacho med agurk og yoghurt. En kølig og cremet nydelse, der er perfekt til ethvert måltid eller til at servere som en let, forfriskende appetitvækker på en varm dag.
Gazpacho med agurk og yoghurt
Nyd det forfriskende twist i denne gazpacho med agurk og yoghurt. En kølig og cremet nydelse, der er perfekt til ethvert måltid eller til at servere som en let, forfriskende appetitvækker på en varm dag.
Redskaber
Ingredienser
500 g agurk, skrællet
175 g Græsk yoghurt
a handful frisk mynte
a handful purløg
1 hvidløgsfed
1 citron
30 ml olivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. peber
Trin for trin
Skræl agurken, og hak den groft. Tilsæt agurk, græsk yoghurt, friske urter, hvidløgsfed, saften fra en citron, olivenolie og krydderi til blenderglasset på den ledningsfri stavblender.
Bland med stavblenderen, indtil suppen er lind. Sæt låg på glasset, og sæt den i køleskabet i mindst 3 timer. Giv gazpachoen en god omrøring før servering.
Pynt med lidt olivenolie og din foretrukne topping.