Skip the navigation

Gazpacho med agurk og yoghurt

KitchenAid-kok

Nyd det forfriskende twist i denne gazpacho med agurk og yoghurt. En kølig og cremet nydelse, der er perfekt til ethvert måltid eller til at servere som en let, forfriskende appetitvækker på en varm dag.

Cucumber yoghurt gazpacho

Gazpacho med agurk og yoghurt

KitchenAid-kok

Nyd det forfriskende twist i denne gazpacho med agurk og yoghurt. En kølig og cremet nydelse, der er perfekt til ethvert måltid eller til at servere som en let, forfriskende appetitvækker på en varm dag.

Redskaber

HandBlender
Prep
5min
Hvile
3h
I alt
3h5
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

500 g agurk, skrællet

175 g Græsk yoghurt

a handful frisk mynte

a handful purløg

1 hvidløgsfed

1 citron

30 ml olivenolie

1 tsk. salt

1 tsk. peber

Trin for trin

  1. Skræl agurken, og hak den groft. Tilsæt agurk, græsk yoghurt, friske urter, hvidløgsfed, saften fra en citron, olivenolie og krydderi til blenderglasset på den ledningsfri stavblender.

  2. Bland med stavblenderen, indtil suppen er lind. Sæt låg på glasset, og sæt den i køleskabet i mindst 3 timer. Giv gazpachoen en god omrøring før servering.

  3. Pynt med lidt olivenolie og din foretrukne topping.