Skip the navigation

Græsk salat

KitchenAid-kok

Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.

Import-Recipe - Greek salad

Græsk salat

KitchenAid-kok

Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
20min
I alt
20min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 agurk

1/2 rødløg

200 g cherrytomater

200 g feta

100 g kalamata-oliven

1 spsk citronsaft

1 spsk rødvinseddike

1/2 tsk salt

1/4 tsk peber

1/2 tsk tørret oregano

60 ml olivenolie

Trin for trin

  1. Sæt det vendbare snitte-/rivejern i foodprocessoren, og snit agurken ved hastighed 2.

  2. Hæld agurkeskiverne i en salatskål.

  3. Brug det samme snitte-/rivejern til at snitte rødløget ved hastighed 2. Hæld det ned i skålen.

  4. Skær cherrytomaterne i halve. Hæld det ned i skålen.

  5. Tilføj Kalamata-oliven.

  6. Skær fetaosten i tern. Hæld det ned i skålen.

  7. Bland rødvinseddike, citronsaft, tørret oregano, salt og peber i en lille skål. Tilsæt langsomt olivenolien under omrøring.

  8. Dryp dressingen ud over salaten.

  9. Vend det hele sammen forsigtigt, og server med ristede pitabrød.