Græsk salat
Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.
Græsk salat
Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.
Redskaber
Ingredienser
1 agurk
1/2 rødløg
200 g cherrytomater
200 g feta
100 g kalamata-oliven
1 spsk citronsaft
1 spsk rødvinseddike
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
1/2 tsk tørret oregano
60 ml olivenolie
Trin for trin
Sæt det vendbare snitte-/rivejern i foodprocessoren, og snit agurken ved hastighed 2.
Hæld agurkeskiverne i en salatskål.
Brug det samme snitte-/rivejern til at snitte rødløget ved hastighed 2. Hæld det ned i skålen.
Skær cherrytomaterne i halve. Hæld det ned i skålen.
Tilføj Kalamata-oliven.
Skær fetaosten i tern. Hæld det ned i skålen.
Bland rødvinseddike, citronsaft, tørret oregano, salt og peber i en lille skål. Tilsæt langsomt olivenolien under omrøring.
Dryp dressingen ud over salaten.
Vend det hele sammen forsigtigt, og server med ristede pitabrød.