Skip the navigation

Græskar- og fennikelsalat med mynte og balsamico-eddike

KitchenAid-kok

Farver, farver og flere farver i denne fantastiske, superhurtige og supersunde opskrift. Perfekt til alle, som er med på rawfood-bølgen og alle andre, der er på udkig efter nye, inspirerende salater.

Import-Recipe - Pumpkin and fennel salad with mint and balsamic vinegar

Græskar- og fennikelsalat med mynte og balsamico-eddike

KitchenAid-kok

Farver, farver og flere farver i denne fantastiske, superhurtige og supersunde opskrift. Perfekt til alle, som er med på rawfood-bølgen og alle andre, der er på udkig efter nye, inspirerende salater.

Redskaber

StandMixer
Spiralizer
Prep
15min
I alt
15min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 g græskarstykker - skrællede

25 g vild fennikel

10 g friske mynteblade

25 g ristede græskarkerner

50 g tranebær

25 g pekannødder

2 spsk balsamico-eddike

4 spsk ekstra jomfruolivenolie

- salt

Trin for trin

  1. Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt ind i et af græskarstykkerne og sæt det på spiralizeren. Påsæt det mellemtykke spiralizerblad ved græskarstykkets ende.

  2. Sæt en mellemstor skål under bladet til opsamling af de spiralizerede græskarstykker og indstil mikseren på hastighed 4.

  3. Vask og skyl den vilde fennikel grundigt.

  4. Hak den fint og kom den i skålen med spiralizeret græskar sammen med mynteblade og ristede græskarkerner.

  5. Kom balsamico-eddike, 4 spsk. olie og 1 knsps. fint salt i en skål. Rør det godt sammen.

  6. Hæld dressing over. Pynt med ekstra mynteblade, tranebær og pekannødder. Tilføj ekstra dressing efter smag og behag.

  7. Gør salaten ekstra sprød og lækker med lidt knuste amaretto-kager som topping lige inden serveringen.