Græskar- og fennikelsalat med mynte og balsamico-eddike
Farver, farver og flere farver i denne fantastiske, superhurtige og supersunde opskrift. Perfekt til alle, som er med på rawfood-bølgen og alle andre, der er på udkig efter nye, inspirerende salater.
Græskar- og fennikelsalat med mynte og balsamico-eddike
Farver, farver og flere farver i denne fantastiske, superhurtige og supersunde opskrift. Perfekt til alle, som er med på rawfood-bølgen og alle andre, der er på udkig efter nye, inspirerende salater.
Redskaber
Ingredienser
250 g græskarstykker - skrællede
25 g vild fennikel
10 g friske mynteblade
25 g ristede græskarkerner
50 g tranebær
25 g pekannødder
2 spsk balsamico-eddike
4 spsk ekstra jomfruolivenolie
- salt
Trin for trin
Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt ind i et af græskarstykkerne og sæt det på spiralizeren. Påsæt det mellemtykke spiralizerblad ved græskarstykkets ende.
Sæt en mellemstor skål under bladet til opsamling af de spiralizerede græskarstykker og indstil mikseren på hastighed 4.
Vask og skyl den vilde fennikel grundigt.
Hak den fint og kom den i skålen med spiralizeret græskar sammen med mynteblade og ristede græskarkerner.
Kom balsamico-eddike, 4 spsk. olie og 1 knsps. fint salt i en skål. Rør det godt sammen.
Hæld dressing over. Pynt med ekstra mynteblade, tranebær og pekannødder. Tilføj ekstra dressing efter smag og behag.
Gør salaten ekstra sprød og lækker med lidt knuste amaretto-kager som topping lige inden serveringen.