Græskarpandekager
Giv dine normale søndagspandekager et pift ved at tilføje græskarpuré.
Græskarpandekager
Giv dine normale søndagspandekager et pift ved at tilføje græskarpuré.
Redskaber
Ingredienser
60 g grovvalsede havregryn
130 g hvidt mel
1/4 tsk salt
1/4 tsk kanel
1,5 tsk bagepulver
1/2 tsk vaniljeessens
255 ml mælk
1 æg
30 g brun farin
220 g græskarpuré
Trin for trin
Kom havren i kanden på blenderen, og bland ved hastighed 5, indtil havren er blevet til mel.
Tilsæt mel, salt, kanel, bagepulver, vaniljeessens, mælk, æg, farin og græskarpuré. Bland ved hastighed 3, indtil der dannes en jævn dej.
Opvarm en non-stick-pande, og tilsæt 1 øseskefuld af dejen. Bag, indtil der dannes små bobler ved overfladen, og vend derefter pandekagen. Bag i endnu et minut. Server med det samme.