Skip the navigation

Granolastænger

KitchenAid-kok

Lav en stor portion af disse barer, opbevar dem i køleskabet, og tag dem frem, når du har lyst til en sund, sød snack.

granolabars_thumbnail.jpg

Granolastænger

KitchenAid-kok

Lav en stor portion af disse barer, opbevar dem i køleskabet, og tag dem frem, når du har lyst til en sund, sød snack.

Redskaber

StandMixer
FoodProcessor
Prep
10min
I alt
10min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

200 g medjooldadler, udstenede

75 g havregryn

10 g poppede quinoa

25 g græskarkerner

45 g tørrede tranebær

45 g mandler, grofthakkede

55 g mandelsmør

1 tsk salt

30 g smeltet kokosolie

1 tsk kanel

Trin for trin

  1. Hak dadlerne fint i en hakker eller foodprocessor. Overfør til skålen på en køkkenmaskine med fladpiskeren påsat. Tilsæt resten af ingredienserne, og bland ved hastighed 1.

  2. Læg bagepapir på en firkantet bageplade. Brug bagsiden af et målebæger til at presse blandingen godt på plads. Lad den hvile i køleskabet i mindst 3 timer.

  3. Skær stængerne til den ønskede form, og opbevar dem i køleskabet.