Granolastænger
Lav en stor portion af disse barer, opbevar dem i køleskabet, og tag dem frem, når du har lyst til en sund, sød snack.
Granolastænger
Lav en stor portion af disse barer, opbevar dem i køleskabet, og tag dem frem, når du har lyst til en sund, sød snack.
Redskaber
Ingredienser
200 g medjooldadler, udstenede
75 g havregryn
10 g poppede quinoa
25 g græskarkerner
45 g tørrede tranebær
45 g mandler, grofthakkede
55 g mandelsmør
1 tsk salt
30 g smeltet kokosolie
1 tsk kanel
Trin for trin
Hak dadlerne fint i en hakker eller foodprocessor. Overfør til skålen på en køkkenmaskine med fladpiskeren påsat. Tilsæt resten af ingredienserne, og bland ved hastighed 1.
Læg bagepapir på en firkantet bageplade. Brug bagsiden af et målebæger til at presse blandingen godt på plads. Lad den hvile i køleskabet i mindst 3 timer.
Skær stængerne til den ønskede form, og opbevar dem i køleskabet.