Grillet ostetoast med artiskok
Forkæl dig selv med en lækker grillet ostetoast med artiskok, hvor smeltet ost supplerer den karakteristiske smag af artiskokker perfekt og giver en utroligt tilfredsstillende mundfund.
Grillet ostetoast med artiskok
Forkæl dig selv med en lækker grillet ostetoast med artiskok, hvor smeltet ost supplerer den karakteristiske smag af artiskokker perfekt og giver en utroligt tilfredsstillende mundfund.
Redskaber
Ingredienser
250 g artiskokhjerter
50 g frisk spinat
1.5 tsk. salt
1 tsk. peber
2 fed hvidløg
240 g Racletteost (eller anden schweizisk smelteost)
80 g Parmesan
2 spsk. honning
1/5 tsk. chiliflager
6 pitabrød
Trin for trin
Fyld artiskok, spinat, salt, peber og hvidløg i foodprocessoren. Pulsér 3-5 gange, indtil det er grofthakket. Tilsæt racletteost, parmesan, honning og chiliflager. Bland ved hastighed 2, indtil blandingen ser ensartet ud.
Skær pitabrødene i to halvdele langs midten. Fordel blandingen mellem brødene. Grill i en pande ved medium varme i 3 minutter på hver side, indtil brødet er gyldenbrunt, og osten er smeltet.