Skip the navigation

Grøn gazpacho

KitchenAid-kok

En forfriskende, kølig sommersuppe fyldt med fantastiske og naturlige smagsoplevelser.

Green gazpacho.jpg

Grøn gazpacho

KitchenAid-kok

En forfriskende, kølig sommersuppe fyldt med fantastiske og naturlige smagsoplevelser.

Redskaber

Blender
Prep
1h10
I alt
1h10
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

120 ml vand

1 agurk

1 fed hvidløg

30 g spinat

30 g rucola

70 g bløde krydderurter (koriander, purløg, persille, oregano...)

1/2 lime

2 spsk hvidvinseddike

2 spsk olivenolie

1 tsk salt

1/4 tsk peber

6 g spiselige blomster

Trin for trin

  1. Hæld vand i blenderkanden. Skær agurken over på langs, og skrab frøene ud. Skær agurken i mindre stykker. Kom den i kanden.

  2. Pil hvidløget, og put det i kanden. Tilsæt spinat og rucolasalat. Tilsæt de friske urter.

  3. Pres limesaft ned i kanden. Tilsæt hvidvinseddike og olivenolie, og smag til med salt og peber.

  4. Sæt hastigheden på 5, og bland, indtil suppen er jævn. Sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 1 time. Hæld den i glas, og afslut med ekstra friske krydderurter og spiselige blomster.