Grøn gazpacho
En forfriskende, kølig sommersuppe fyldt med fantastiske og naturlige smagsoplevelser.
Grøn gazpacho
En forfriskende, kølig sommersuppe fyldt med fantastiske og naturlige smagsoplevelser.
Redskaber
Ingredienser
120 ml vand
1 agurk
1 fed hvidløg
30 g spinat
30 g rucola
70 g bløde krydderurter (koriander, purløg, persille, oregano...)
1/2 lime
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
1/4 tsk peber
6 g spiselige blomster
Trin for trin
Hæld vand i blenderkanden. Skær agurken over på langs, og skrab frøene ud. Skær agurken i mindre stykker. Kom den i kanden.
Pil hvidløget, og put det i kanden. Tilsæt spinat og rucolasalat. Tilsæt de friske urter.
Pres limesaft ned i kanden. Tilsæt hvidvinseddike og olivenolie, og smag til med salt og peber.
Sæt hastigheden på 5, og bland, indtil suppen er jævn. Sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 1 time. Hæld den i glas, og afslut med ekstra friske krydderurter og spiselige blomster.