Grønkålspesto
Denne nemme pestoopskrift er et twist på den klassiske udgave med basilikum og giver dig en hurtig superfoodsauce.
Grønkålspesto
Denne nemme pestoopskrift er et twist på den klassiske udgave med basilikum og giver dig en hurtig superfoodsauce.
Redskaber
Ingredienser
50 g grønkål
15 basilikumblade
35 g parmesan
5 g salt
1 spsk citronsaft
35 g græskarkerner
2 små fed hvidløg
100 ml olivenolie
Trin for trin
Kom grønkål, græskarkerner, parmesanost, salt, hvidløg og citronsaft i den ledningsfri KitchenAid-minihakker.
Sæt låget på, og drej hastigheden til 2. Tryk på pulserings-/tænd-knappen, indtil ingredienserne er hakket groft.
Tilsæt olivenolien langsomt gennem den lille tragt, mens du blender. Fortsæt med at blende, indtil det har den rette konsistens. Tilsæt mere olivenolie, hvis det er nødvendigt.