emeagif
Skip the navigation

Grøntsagschips

KitchenAid-kok

Tid til en perfekt snack: Rodfrugtchips, der er sprøde og fulde af smag.

rootvegetablechips_thumbnail.jpg

Grøntsagschips

KitchenAid-kok

Tid til en perfekt snack: Rodfrugtchips, der er sprøde og fulde af smag.

Redskaber

StandMixer
VegetableSlicerAndShredder
Prep
20min
Madlavning
1h
I alt
1h20
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 stor pastinak

1 stor rødbede

3 spsk. olivenolie

1/2 tsk. salt

Trin for trin

  1. Denne opskrift laver en portion til 1 person.

  2. Skræl pastinak og rødbede. Fastgør mandolinjernet på køkkenmaskinen. Sæt madholderen ind i midten af den ene ende af pastinak, og fastgør den på tilbehøret. Før et grillspyd gennem pastinakken op til det første mærke. Fastgør det tynde knivblad til tilbehøret. Drej køkkenmaskinen til hastighed 2, og placer knivbladet mod den pastinak, der skal tilberedes. Gentag med rødbeden (eller andre rodfrugter). Overfør grøntsagsark til skærebrættet, og skær dem i rektangler med et pastahjul eller en pizzaskærer.

  3. Placér chipsene på bagepladen med bagepapir. Pensl dem med olieblandingen på begge sider. Placer i den forvarmede 100 C-ovn, bag i ca. 1 time, og vend dem halvvejs. Afkøl let, og servér med det samme.