Grøntsagspølsehorn
Denne vegetariske festsnack er fyldt med aromatisk smag.
Grøntsagspølsehorn
Denne vegetariske festsnack er fyldt med aromatisk smag.
Redskaber
Ingredienser
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
300 g champignoner
4 fed hvidløg
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. peber
250 g ærter, kogte og drænede
60 g frisk persille
60 g revet ost
40 g pistacie
1 spsk. panko
1 rektangulær plade butterdej
Trin for trin
Skær champignonerne i skiver. Opvarm smør og olivenolie på en stor pande. Tilsæt de skiveskårne champignoner, og steg dem ved mellemhøj varme uden at dreje dem eller blande dem, indtil de er brunede på den ene side. Vend champignonerne, og steg dem, indtil de er brunede. Tilsæt finthakket hvidløg, salt og peber, og bland. Steg i yderligere 1 minut.
Hæld ærter, persille, parmesanost, pistacienødder og panko i foodprocessorens kande. Tilsæt de stegte svampe, og blend, indtil fyldet samles. Pak fyldet i husholdningsfilm, og form det til en pølse. Sæt til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.
Skær butterdejen i to lange rektangler. Fjern fyldet fra husholdningsfilmen, og læg fyldet på dejen. Luk dejen ved at vikle den over fyldet, og skær den i stykker på 4 cm.
Læg på en bageplade med bagepapir. Pensl med æggemasse, og drys birkes ovenpå. Bag ved 200 °C i ca. 25 minutter, indtil de er gyldenbrune.