Skip the navigation

Grundelement: Pâte brisée

KitchenAid-kok

En klassisk fransk mørdej: Bruges i tærter, quicher og/eller galetter.

Pate brisee

Grundelement: Pâte brisée

KitchenAid-kok

En klassisk fransk mørdej: Bruges i tærter, quicher og/eller galetter.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
I alt
10min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

600 g hvidt mel

2 tsk salt

300 g koldt smør

135 ml isvand

Trin for trin

  1. Tilsæt mel, salt og koldt smør i køkkenmaskinens skål med dejmixeren monteret.

  2. Bland ved hastighed 1, indtil smørret er nedbrudt til små klumper.

  3. Tilsæt koldt vand til blandingen, og bland kortvarigt ved hastighed 1, indtil dejen formes. Sluk for køkkenmaskinen umiddelbart efter for at bevare den lette og møre skorpe.

  4. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i 15 minutter før den rulles ud på en melet overflade.

  5. Den udrullede dej kan bruges til tærter, quicher og galetter. Bages i henhold til opskriftens instruktioner.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.