Skip the navigation

Grundelement: Pâte sucrée

KitchenAid-kok

En sød mørdej: Bruges som base for cremede fyldte tærter, tærter med låg eller som småkagedej.

Import-Recipe - Basics: pâte sucrée

Grundelement: Pâte sucrée

KitchenAid-kok

En sød mørdej: Bruges som base for cremede fyldte tærter, tærter med låg eller som småkagedej.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
I alt
10min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 g hvidt mel

150 g flormelis

1 tsk salt

125 g koldt smør

1 æg

Trin for trin

  1. Tilføj mel, flormelis, salt og smør i køkkenmaskinens skål med dejmixeren monteret.

  2. Bland ved hastighed 1, indtil der dannes en smuldrende blanding.

  3. Tilsæt æg, og bland kortvarigt, indtil dejen er samlet.

  4. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i 2 timer før den rulles ud på en melet overflade.

  5. Læg dejen ud i en bageform, og lad den afkøle i 15 minutter mere, før du bager den i henhold til opskriftens instruktioner. Bruges til cremefyldte tærter og tærter med låg.