Gul gazpacho
Gazpacho er det perfekte match af friskhed og sundhed, og med denne gule version får dine måltider ekstra variation.
Gul gazpacho
Gazpacho er det perfekte match af friskhed og sundhed, og med denne gule version får dine måltider ekstra variation.
Redskaber
Ingredienser
100 g cherrytomater
150 g gule ferskner
100 g gul peberfrugt
25 g sprøde brødcroutoner
1/2 tsk gurkemeje
4 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 spsk lys vineddike
- salt
Trin for trin
Montér frugt- og grøntsagssien på KitchenAid mikseren. Sæt en skål under tilbehøret (brug stålskålen som hører til mikseren) og en mindre foran røret, hvor pulpen kommer ud.
Indstil mikseren på hastighed 5 og kom cherrytomaterne i.
Skær fersknerne i halve, fjern stenene og skær de 2 halvdele i både, som kommes i røret. Tryk blidt med madskubberen, om nødvendigt.
Gentag processen med den gule peberfrugt i strimler.
Smag den pressede saft til med 2 spsk. vineddike, 4 spsk. olie, 1/3 tsk. fint salt og 1/2 tsk. gurkemeje og bland det hele godt sammen.
Hæld gazpachoen på 4 glas og servér med brødcroutoner.
Chili er et must i denne opskrift: kom et par isterninger i glassene sammen med 3-4 dråber Tabasco. Rør rundt og servér.