Gulerodsdip
Denne spændende gulerodsdip, der er krydret og fyldt med smag, kan serveres med kiks eller på en sandwich.
Ingredienser
6 små gulerødder
6 spsk olivenolie
1 tsk stødt gurkemeje
4 spsk tahini
2 spsk citronsaft
100 g kikærter
1 tsk cayennepeber
1 kvist frisk koriander
Trin for trin
Vask og skræl gulerødderne, og læg dem i en ovnfast skål.
Stænk med 2 spsk. olivenolie, og smag til med gurkemeje.
Ristes i 20 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn. Lad det køle helt af.
Hæld de resterende 4 spsk. olivenolie i den lille kande.
Tilsæt tahin, citronsaft, kikærter og cayennepeber.
Luk den lille kande med blenderenheden, og placer den på ARTISAN K400-BLENDEREN.
Trin 7 Blend ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.
Pynt med frisk koriander.