Gulerodsdip
Denne spændende gulerodsdip, der er krydret og fyldt med smag, kan serveres med kiks eller på en sandwich.
Gulerodsdip
Denne spændende gulerodsdip, der er krydret og fyldt med smag, kan serveres med kiks eller på en sandwich.
Redskaber
Ingredienser
6 små gulerødder
6 spsk olivenolie
1 tsk stødt gurkemeje
4 spsk tahini
2 spsk citronsaft
100 g kikærter
1 tsk cayennepeber
1 kvist frisk koriander
Trin for trin
Vask og skræl gulerødderne, og læg dem i en ovnfast skål.
Stænk med 2 spsk. olivenolie, og smag til med gurkemeje.
Ristes i 20 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn. Lad det køle helt af.
Hæld de resterende 4 spsk. olivenolie i den lille kande.
Tilsæt tahin, citronsaft, kikærter og cayennepeber.
Luk den lille kande med blenderenheden, og placer den på ARTISAN K400-BLENDEREN.
Trin 7 Blend ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.
Pynt med frisk koriander.