Skip the navigation

Gulerodsdip

KitchenAid-kok

Denne spændende gulerodsdip, der er krydret og fyldt med smag, kan serveres med kiks eller på en sandwich.

Import-Recipe - CARROT DIP

Gulerodsdip

KitchenAid-kok

Denne spændende gulerodsdip, der er krydret og fyldt med smag, kan serveres med kiks eller på en sandwich.

Redskaber

Blender
Prep
15min
Madlavning
20min
I alt
35min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

6 små gulerødder

6 spsk olivenolie

1 tsk stødt gurkemeje

4 spsk tahini

2 spsk citronsaft

100 g kikærter

1 tsk cayennepeber

1 kvist frisk koriander

Trin for trin

  1. Vask og skræl gulerødderne, og læg dem i en ovnfast skål.

  2. Stænk med 2 spsk. olivenolie, og smag til med gurkemeje.

  3. Ristes i 20 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn. Lad det køle helt af.

  4. Hæld de resterende 4 spsk. olivenolie i den lille kande.

  5. Tilsæt tahin, citronsaft, kikærter og cayennepeber.

  6. Luk den lille kande med blenderenheden, og placer den på ARTISAN K400-BLENDEREN.

  7. Trin 7 Blend ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.

  8. Pynt med frisk koriander.