Skip the navigation

Gulerodskage

KitchenAid-kok

Klassisk gulerodskage, der er perfekt til hverdagsbagning.

Import-Recipe - Carrot cake

Gulerodskage

KitchenAid-kok

Klassisk gulerodskage, der er perfekt til hverdagsbagning.

Redskaber

StandMixer
FoodProcessor
Prep
15min
Madlavning
50min
I alt
1h5
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

400 g gulerødder

120 g saltede pekannødder

175 g brun farin

110 g strøsukker

225 g hvidt mel

1 tsk bagepulver

1 natron

2 tsk stødt kanel

1 tsk muskatnød

125 ml vegetabilsk oile

70 g græsk yoghurt

3 æg

Trin for trin

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i store stave på cirka 5 cm hver.

  2. Monter universalklingen på foodprocessoren. Put gulerødderne og pekannødderne i foodprocessoren og hak dem fint på hastighedsindstilling 2.

  3. Hæld alle ingredienser i en køkkenmaskineskål med fladpiskeren monteret. Indstil hastigheden til 2, og bland, indtil alle ingredienser er godt blandet. Tilsæt gulerødder og pekannødder, og bland i yderligere 30 sekunder.

  4. Smør en springform med nonstick-madlavningsspray og hæld dejen i. Bages i 50 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. 

  5. Lad køle helt, før du fjerner den fra formen.

  6. Gulerodskagen smager allerbedst smurt med flødeostecreme og pekannødder.