Gulerodskage
Klassisk gulerodskage, der er perfekt til hverdagsbagning.
Gulerodskage
Klassisk gulerodskage, der er perfekt til hverdagsbagning.
Redskaber
Ingredienser
400 g gulerødder
120 g saltede pekannødder
175 g brun farin
110 g strøsukker
225 g hvidt mel
1 tsk bagepulver
1 natron
2 tsk stødt kanel
1 tsk muskatnød
125 ml vegetabilsk oile
70 g græsk yoghurt
3 æg
Trin for trin
Skræl gulerødderne og skær dem i store stave på cirka 5 cm hver.
Monter universalklingen på foodprocessoren. Put gulerødderne og pekannødderne i foodprocessoren og hak dem fint på hastighedsindstilling 2.
Hæld alle ingredienser i en køkkenmaskineskål med fladpiskeren monteret. Indstil hastigheden til 2, og bland, indtil alle ingredienser er godt blandet. Tilsæt gulerødder og pekannødder, og bland i yderligere 30 sekunder.
Smør en springform med nonstick-madlavningsspray og hæld dejen i. Bages i 50 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.
Lad køle helt, før du fjerner den fra formen.
Gulerodskagen smager allerbedst smurt med flødeostecreme og pekannødder.