Gyoza med grønsager
Dampende, krydrede smagsbomber, der er den perfekte snack eller forret til enhver fest.
Gyoza med grønsager
Dampende, krydrede smagsbomber, der er den perfekte snack eller forret til enhver fest.
Redskaber
Ingredienser
1 skalotteløg
250 g blandede svampe
30 ml sesamolie
30 ml sojasauce
2 forårsløg
16 wonton-dejstykker
100 g sesamfrø
- smagsneutral olie til bagning
- vand til dampning
Trin for trin
Denne opskrift giver 16 dumplings.
Skræl skalotteløget, og hak det groft. Hæld det i skålen på den trådløse minihakker.
Riv champignonerne i halve, og tilsæt dem til skålen på den trådløse minihakker.
Sæt hastighedskontrollen til indstilling 2, og tryk pulserings-/tænd-knappen ned for at hakke grøntsagerne groft.
Opvarm sesamolien, og bag champignonerne i 8 minutter.
Rør sojasaucen og det hakkede forårsløg i. Tilbered, indtil næsten alt vand er fordampet. Lad dem køle af.
Gør kanten af wonton-dejstykket fugtigt, og tilsæt en spiseskefuld svampe i midten af dejen. Klem eller fold dumplingen, så den er lukket.
Dyp undersiden af dumplingen i vand og derefter i sesamfrøene.
Opvarm lidt olie på en stegepande, og bag dine dumplings, indtil sesamfrøene er gyldne. Tilsæt vandet (pas på stænk), og læg låget på stegepanden. Damp i 8 minutter.