Skip the navigation

Gyoza med grønsager

KitchenAid-kok

Dampende, krydrede smagsbomber, der er den perfekte snack eller forret til enhver fest.

Import-Recipe - VEGETABLE GYOZA

Gyoza med grønsager

KitchenAid-kok

Dampende, krydrede smagsbomber, der er den perfekte snack eller forret til enhver fest.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
15min
Madlavning
8min
I alt
23min
Servering
4
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

1 skalotteløg

250 g blandede svampe

30 ml sesamolie

30 ml sojasauce

2 forårsløg

16 wonton-dejstykker

100 g sesamfrø

- smagsneutral olie til bagning

- vand til dampning

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 16 dumplings.

  2. Skræl skalotteløget, og hak det groft. Hæld det i skålen på den trådløse minihakker.

  3. Riv champignonerne i halve, og tilsæt dem til skålen på den trådløse minihakker.

  4. Sæt hastighedskontrollen til indstilling 2, og tryk pulserings-/tænd-knappen ned for at hakke grøntsagerne groft.

  5. Opvarm sesamolien, og bag champignonerne i 8 minutter.

  6. Rør sojasaucen og det hakkede forårsløg i. Tilbered, indtil næsten alt vand er fordampet. Lad dem køle af.

  7. Gør kanten af wonton-dejstykket fugtigt, og tilsæt en spiseskefuld svampe i midten af dejen. Klem eller fold dumplingen, så den er lukket.

  8. Dyp undersiden af dumplingen i vand og derefter i sesamfrøene.

  9. Opvarm lidt olie på en stegepande, og bag dine dumplings, indtil sesamfrøene er gyldne. Tilsæt vandet (pas på stænk), og læg låget på stegepanden. Damp i 8 minutter.