Skip the navigation

Halloween-græskarkage

KitchenAid-kok

Denne svampede græskarkage med appelsin-flødeostecreme vil blive din foretrukne efterårsdessert.

Import-Recipe - Halloween Pumpkin Cake

Halloween-græskarkage

KitchenAid-kok

Denne svampede græskarkage med appelsin-flødeostecreme vil blive din foretrukne efterårsdessert.

Redskaber

StandMixer
Sifter
Prep
10min
Madlavning
30min
I alt
40min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

300 g selvhævende mel

300 g brun farin

2 tsk tvekulsurt natron

150 g rosiner

1/2 tsk salt

4 piskede æg

200 g smeltet smør

1/2 appelsinsaft

400 g græskar, skrællet

200 g flødeost

85 g blødt smør

100 g flormelis

1 appelsinskal

1 spsk appelsinsaft

4 tsk stødt kanel

2 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt kryddernellike

1/2 tsk stødt muskatnød

Trin for trin

  1. Fastgør sigtetilbehøret på køkkenmaskinen. Sigt mel, blandet krydderi (3 tsk.), salt og tvekulsurt natron ved hastighed 4. Tilsæt brun farin og rosiner.

  2. Fastgør fladpiskeren, og bland ved omrøringshastighed i 30 sekunder. Tilsæt piskede æg, smeltet smør og appelsinjuice. Bland ved hastighed 4, indtil alt er godt blandet.

  3. Fastgør tilbehøret til snitte-/rivejernet til køkkenmaskinen med en mellemfin rivekniv. Riv græskarret ned i skålen med dejen ved hastighed 4.

  4. Bland med en spatel, indtil blandingen hænger godt sammen.

  5. Varm ovnen op til 180° C. Læg bagepapir i en bageform på 23 x 23 cm.

  6. Hæld dejen i formen, og bag i 30 minutter, eller indtil den er gyldenbrun. Lad den køle helt af.

  7. Sådan laver du glasuren: Tilsæt flødeost, blødt smør, flormelis, appelsinskal og appelsinjuice i en skål på køkkenmaskinen, der er monteret med fladpiskeren.

  8. Bland, indtil blandingen er jævn og cremet.

  9. Fordel glasuren oven på kagen.