Havregryn-cookies
Disse klassiske engelske havregryncookies er gode til morgenmad, snacks eller som lidt lækkert til din te.
Havregryn-cookies
Disse klassiske engelske havregryncookies er gode til morgenmad, snacks eller som lidt lækkert til din te.
Redskaber
Ingredienser
330 g havregryn
120 g mel
270 g sukker
180 g smør
1 1 æg
1 tsk vaniljeekstrakt
1 tsk tvekulsurt natron
1 tsk salt
3 spsk vand
Trin for trin
Til 18 cookies.
Forvarm ovnen til 180 °C.
Kom smørret og sukkeret i køkkenmaskineskålen. Fastgør fladpiskeren, indstil hastigheden til 6, og bland smørret med sukkeret.
Tilsæt æg, vaniljeekstrakt, vand, og fortsæt med at blande ved hastighed 4 i 2 minutter.
Bland havregryn, mel, tvekulsurt natron og salt i en anden skål. Skift hastigheden til 2, og tilsæt den gradvist til den cremede blanding.
Bland yderligere i et minut.
Læg bagepapir på en bageplade. Læg 1 spsk. dej pr. cookie på pladen. Sørg for, at der er god afstand mellem dem.
Bag i 18-20 minutter. Lad køle af på en bagerist.