Skip the navigation

Havregryn-cookies

KitchenAid-kok

Disse klassiske engelske havregryncookies er gode til morgenmad, snacks eller som lidt lækkert til din te.

Import-Recipe - Classic oatmeal cookies

Havregryn-cookies

KitchenAid-kok

Disse klassiske engelske havregryncookies er gode til morgenmad, snacks eller som lidt lækkert til din te.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
20min
I alt
35min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

330 g havregryn

120 g mel

270 g sukker

180 g smør

1 1 æg

1 tsk vaniljeekstrakt

1 tsk tvekulsurt natron

1 tsk salt

3 spsk vand

Trin for trin

  1. Til 18 cookies.

  2. Forvarm ovnen til 180 °C.

  3. Kom smørret og sukkeret i køkkenmaskineskålen. Fastgør fladpiskeren, indstil hastigheden til 6, og bland smørret med sukkeret.

  4. Tilsæt æg, vaniljeekstrakt, vand, og fortsæt med at blande ved hastighed 4 i 2 minutter.

  5. Bland havregryn, mel, tvekulsurt natron og salt i en anden skål. Skift hastigheden til 2, og tilsæt den gradvist til den cremede blanding.

  6. Bland yderligere i et minut.

  7. Læg bagepapir på en bageplade. Læg 1 spsk. dej pr. cookie på pladen. Sørg for, at der er god afstand mellem dem.

  8. Bag i 18-20 minutter. Lad køle af på en bagerist.