Havregryncookies med syltetøj
Disse bløde cookies fyldt med syltetøj er den perfekte opkvikker om eftermiddagen.
Havregryncookies med syltetøj
Disse bløde cookies fyldt med syltetøj er den perfekte opkvikker om eftermiddagen.
Redskaber
Ingredienser
150 g havregryn
1 æg
225 g usødet jordnøddesmør
190 g lyst rørsukker
40 g hindbærsyltetøj
Trin for trin
Sæt kornmøllen på køkkenmaskinen, og tilføj havren. Indstil kornmøllen til indstillingen mellemgrov ved at dreje på justeringsknappen. Sæt en skål under kornmøllen, drej hastigheden til 10, og opsaml havremelet.
Vej 60 g havremel, og placer dem i skålen på køkkenmaskinen, der er udstyret med en fladpisker.
Tilsæt 1 æg, jordnøddesmør og lyst rørsukker. Bland ved hastighed 2, indtil der dannes en dej.
Tag ca. 30 g af dejen pr. småkage, og rul den til en kugle. Tryk forsigtigt småkagerne ned, tag derefter en gaffel, og tryk dejen ned, så der dannes et krydsmønster.
Bag dine cookies i 10 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Tag dem ud, og lad dem køle af.
Tilsæt en lille skefuld syltetøj på halvdelen af dine cookies, og luk dem med den anden halvdel, så du får cookie-sandwiches.