Skip the navigation

Brownies med hasselnødder

KitchenAid-kok

Du bliver hurtigt helt tosset med disse fyldige og fantastiske brownies med hasselnødder!

Import-Recipe - Hazelnut Brownies

Brownies med hasselnødder

KitchenAid-kok

Du bliver hurtigt helt tosset med disse fyldige og fantastiske brownies med hasselnødder!

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
50min
I alt
1h5
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

50 g hvidt mel

80 g kakaopulver

50 ml espresso

130 g brun farin

250 g strøsukker

175 g usaltet smør, stuetemperatur

1 tsk vaniljeekstrakt

1/2 tsk salt

3 æg

125 g chokoladestykker, mørk

100 g hele hasselnødder

Trin for trin

  1. Hæld hvedemel, kakaopulver, espresso, brun farin, strøsukker, usaltet smør, vaniljeekstrakt, salt og æg i køkkenmaskinens blandeskål.

  2. Fastgør fladpiskeren til køkkenmaskinen.

  3. Drej hastigheden til 1, og bland i 30 sekunder. Drej hastigheden til 4, og bland, indtil dejen ser fløjlsblød ud.

  4. Hak hasselnødderne groft.

  5. Hæld chocolate chips og halvdelen af hasselnødderne i dejen, og bland i yderligere 30 sekunder ved hastighed 1.

  6. Læg bagepapir i en bageform på 21 x 21 cm, og hæld dejen i. Drys de resterende hasselnødder ud over dejen.

  7. Bages i 50 minutter ved 160 °C i en forvarmet ovn.

  8. Lad brownien køle af i mindst et kvarter, før du serverer den.