Brownies med hasselnødder
Du bliver hurtigt helt tosset med disse fyldige og fantastiske brownies med hasselnødder!
Brownies med hasselnødder
Du bliver hurtigt helt tosset med disse fyldige og fantastiske brownies med hasselnødder!
Redskaber
Ingredienser
50 g hvidt mel
80 g kakaopulver
50 ml espresso
130 g brun farin
250 g strøsukker
175 g usaltet smør, stuetemperatur
1 tsk vaniljeekstrakt
1/2 tsk salt
3 æg
125 g chokoladestykker, mørk
100 g hele hasselnødder
Trin for trin
Hæld hvedemel, kakaopulver, espresso, brun farin, strøsukker, usaltet smør, vaniljeekstrakt, salt og æg i køkkenmaskinens blandeskål.
Fastgør fladpiskeren til køkkenmaskinen.
Drej hastigheden til 1, og bland i 30 sekunder. Drej hastigheden til 4, og bland, indtil dejen ser fløjlsblød ud.
Hak hasselnødderne groft.
Hæld chocolate chips og halvdelen af hasselnødderne i dejen, og bland i yderligere 30 sekunder ved hastighed 1.
Læg bagepapir i en bageform på 21 x 21 cm, og hæld dejen i. Drys de resterende hasselnødder ud over dejen.
Bages i 50 minutter ved 160 °C i en forvarmet ovn.
Lad brownien køle af i mindst et kvarter, før du serverer den.