emeagif
Skip the navigation

Hindbærsorbet

KitchenAid-kok

Forfriskende frugtig dessert, perfekt til varme sommerdage.

Import-Recipe - Raspberry sorbet

Hindbærsorbet

KitchenAid-kok

Forfriskende frugtig dessert, perfekt til varme sommerdage.

Redskaber

StandMixer
IceCreamMaker
Prep
30min
I alt
30min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

500 g hindbær

200 g sukker

1/2 citronsaft

250 ml vand

Trin for trin

  1. Hæld vand og sukker i en gryde, og varm det ved lav varme, indtil sukkeret opløses. Lad det køle helt af.

  2. Hæld sukkervandet i en foodprocessor. Tilsæt hindbær og citronsaft. Pulsér, indtil alt er blandet godt sammen. Afkøl i køleskab i 1 time.

  3. Monter ismaskinetilbehøret (frys ismaskineskålen i forvejen natten over). Indstil hastigheden til 1.

  4. Hæld hindbærblandingen i ismaskineskålen.

  5. Kør sorbeten rundt i 20 minutter. Læg den over på en bakke eller i en beholder. Tildæk med film, og frys den i 3 timer, eller indtil den er klar til servering.