Skip the navigation

Hjemmebagte tapenade

KitchenAid-kok

Server det salte olivensmør med sprøde crostini.

tapenade_thumbnail.jpg

Hjemmebagte tapenade

KitchenAid-kok

Server det salte olivensmør med sprøde crostini.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
5min
I alt
5min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

120 g grønne oliven, udstenede

90 g sorte oliven, udstenede

50 g ristet rød peberfrugt

1/4 citron

1 fed hvidløg

5 g persille

60 ml olivenolie

1 baguette

1 spsk olivenolie

Trin for trin

  1. Læg de 2 typer oliven og den ristede peberfrugt i den ledningsfrie minihakker. Pres citronen, og tilsæt persille, hvidløg og 60 ml olivenolie. Drej til hastighed 2, og pulsér 20 gange, indtil du opnår den ønskede konsistens.

  2. Skær baguetten i tynde skiver, og pensl med den resterende olivenolie. Indstil brødristeren til den ønskede brunhed. Læg brødskiverne i brødristerens brødholdere for at riste dem.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg