Hjemmelavet pumpkin spice latte
Denne sæsonbestemte drik blander traditionelle efterårskrydderier med dampet mælk og espresso. Nyd den pyntet med flødeskum!
Hjemmelavet pumpkin spice latte
Denne sæsonbestemte drik blander traditionelle efterårskrydderier med dampet mælk og espresso. Nyd den pyntet med flødeskum!
Redskaber
Ingredienser
1 knivspids kanel
1 knivspids ingefær
1 knivspids muskatnød
1 knivspids nelliker
1/2 spsk brun farin
230 ml mælk
1 tsk vaniljeekstrakt
2 spsk græskarpuré
50 ml espresso
Trin for trin
Bland krydderier og sukker.
Kom krydderier, sukker og mælk i gryden ved middelhøj varme, og pisk forsigtigt.
Pisk vaniljeekstrakt og græskarpuré i, og lad det simre i 5 minutter.
Imens hælder du det dobbelte espressoshot i dit yndlingskrus.
Kom mælkeblandingen i espressoen.
Pynt med flødeskum, og drys med friskrevet kanel.
Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.