Skip the navigation

Hollandaisesauce

KitchenAid-kok

Import-Recipe - Hollandaise sauce

Hollandaisesauce

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Prep
4min
Madlavning
7min
I alt
11min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

170 g usaltet smør

4 æggeblommer

1-2 spsk. frisk citronsaft

1/2 tsk. havsalt

Trin for trin

  1. Smelt smørret i glasmålekanden i mikrobølgeovn, indtil det er meget varmt. Du kan også smelte smørret i en lille kasserolle ved mellemlav varme, indtil det er meget varmt. Overfør det derefter til målekanden.

  2. Bland æggeblommer, citronsaft og salt i blenderkanden på KitchenAid ARTISAN Power Plus-blenderen. Fastgør låget, og drej knappen til hastighed 3. Blend i ca. 20 sekunder, indtil blandingen er jævn. Drej hastighedsknappen ned til 2. Mens blenderen kører, skal du fjerne målekoppen og langsomt tilsætte det varme smeltede smør. Sæt målekoppen på igen, og sæt hastigheden op til 6. Blend i ca. 1 minut, indtil smørret er helt indarbejdet, og saucen bliver tyk og varm.

  3. Smag til med salt efter behov. Saucen er bedst, hvis den serveres med det samme.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg