Skip the navigation

Isafkølet rystet espresso med brun farin og havre

KitchenAid-kok

Glæd dine smagsløg med et strejf af sødme og salt i denne herlige drik.

BrownSugarIcedOatMilk_wallpaper.jpg

Isafkølet rystet espresso med brun farin og havre

KitchenAid-kok

Glæd dine smagsløg med et strejf af sødme og salt i denne herlige drik.

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
25min
I alt
25min
Servering
1
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

115 g brunt sukker

125 ml vand

1/2 tsk. vaniljeekstrakt

en knivspids salt

2 shots espresso

125 ml havre mælk

Trin for trin

  1. Mål vand og brun farin i en lille kasserolle.

  2. Bring blandingen i kog, og skru derefter ned for varmen, så det simrer, og tilbered i 9-10 minutter, indtil den begynder at tykne.

  3. Tag af varmen, og rør vanilje og salt i.

  4. Afkøl.

  5. Tilbered et dobbelt espressoshot i din yndlingskop.

  6. Lad espressoen køle af i 5-10 minutter, før du tilsætter havre mælk i en drinkshaker.

  7. Tilsæt 2 tsk. brun farinsirup, og ryst i 30 sekunder

  8. Fyld det høje glas med is, og hæld latte over.

  9. Tilføj et sugerør.

SEP24 - D2C PDP banner - Espresso exploration kits (semi auto)

Få KitchenAid x illy Espresso Exploration Kit

med købet af en KitchenAid espressomaskine (til en værdi af op til 820 DKK), som inkluderer en aftagelig bønnebeholder med låg, en mælkebeholder med slange og låg, samt 3 dåser illy kaffebønner (Classico, Decaf og Brazil)