Iskaffe med banancreme
Prøv denne lækre blanding af blød kaffe med cremet banansmag for at kickstarte din dag!
Iskaffe med banancreme
Prøv denne lækre blanding af blød kaffe med cremet banansmag for at kickstarte din dag!
Redskaber
Ingredienser
2 shots espresso
270 ml vand
2 frossen banan, skåret i skiver
200 ml mælk
1 tsk. vaniljepasta
Trin for trin
Denne opskrift er til to kopper iskaffe.
Lav et dobbeltshot espresso med KitchenAids espressomaskine. Tilsæt 270 ml varmt vand ved hjælp af dampdysen, og lad den køle ned til stuetemperatur.
Anbring den frosne banan i K400-blenderen for at lave banancremen. Tilsæt mælk og vaniljepasta, og blend ved indstillingen for isdrikke, indtil blandingen er ensartet og cremet.
Hæld knust is i glassene. Hæld den afkølede kaffe over isen. Hæld banancremen i hvert glas. Bland godt for at indarbejde smagene.