Skip the navigation

Iskaffe med banancreme

KitchenAid-kok

Prøv denne lækre blanding af blød kaffe med cremet banansmag for at kickstarte din dag!

bananacreamicedcoffee thumbnail

Iskaffe med banancreme

KitchenAid-kok

Prøv denne lækre blanding af blød kaffe med cremet banansmag for at kickstarte din dag!

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
10min
I alt
10min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

2 shots espresso

270 ml vand

2 frossen banan, skåret i skiver

200 ml mælk

1 tsk. vaniljepasta

Trin for trin

  1. Denne opskrift er til to kopper iskaffe.

  2. Lav et dobbeltshot espresso med KitchenAids espressomaskine. Tilsæt 270 ml varmt vand ved hjælp af dampdysen, og lad den køle ned til stuetemperatur.

  3. Anbring den frosne banan i K400-blenderen for at lave banancremen. Tilsæt mælk og vaniljepasta, og blend ved indstillingen for isdrikke, indtil blandingen er ensartet og cremet.

  4. Hæld knust is i glassene. Hæld den afkølede kaffe over isen. Hæld banancremen i hvert glas. Bland godt for at indarbejde smagene.