Ispinde med kaffe
Forfriskende ispinde med kaffe er en perfekt lækkerbisken på en varm dag!
Ispinde med kaffe
Forfriskende ispinde med kaffe er en perfekt lækkerbisken på en varm dag!
Redskaber
Ingredienser
300 ml espresso
120 ml kondenseret mælk
200 ml mælk
3 spsk. mokkabønner af mørk chokolade
Trin for trin
Denne opskrift giver 8 ispinde.
Lav 5 dobbeltshots espresso med KitchenAids espressomaskine. Lad kaffen køle af til stuetemperatur.
Bland mælken med 50 ml kondenseret mælk, og fordel den mellem de 8 isforme. Læg i fryseren i 1 time.
Bland den afkølede kaffe med resten af den kondenserede mælk. Tag isformene ud igen, og fordel kaffeblandingen i dem. Læg i fryseren i 1 time.
Tag isformene ud igen, og sæt en ispind i hver form. Hak mokkabønnerne, og drys dem over ispindene. Frys i yderligere 6 timer eller natten over.