Skip the navigation

Ispinde med kaffe

KitchenAid-kok

Forfriskende ispinde med kaffe er en perfekt lækkerbisken på en varm dag!

coffeepopsicles1.JPG

Ispinde med kaffe

KitchenAid-kok

Forfriskende ispinde med kaffe er en perfekt lækkerbisken på en varm dag!

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
20min
Indstilling
8h
I alt
8h20
Servering
8
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

300 ml espresso

120 ml kondenseret mælk

200 ml mælk

3 spsk. mokkabønner af mørk chokolade

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 8 ispinde.

  2. Lav 5 dobbeltshots espresso med KitchenAids espressomaskine. Lad kaffen køle af til stuetemperatur.

  3. Bland mælken med 50 ml kondenseret mælk, og fordel den mellem de 8 isforme. Læg i fryseren i 1 time.

  4. Bland den afkølede kaffe med resten af den kondenserede mælk. Tag isformene ud igen, og fordel kaffeblandingen i dem. Læg i fryseren i 1 time.

  5. Tag isformene ud igen, og sæt en ispind i hver form. Hak mokkabønnerne, og drys dem over ispindene. Frys i yderligere 6 timer eller natten over.