emeagif
Skip the navigation

Ispinde med kokos og mango

KitchenAid-kok

Disse ispinde med kokos og mango er en skøn og kold godbid på varme sommerdage!

mangopopsicles wallpaper

Ispinde med kokos og mango

KitchenAid-kok

Disse ispinde med kokos og mango er en skøn og kold godbid på varme sommerdage!

Redskaber

StandMixer
MeatGrinder
Prep
30min
I alt
30min
Servering
8
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

200 g sødet kondenseret kokosmælk

1 tsk. vaniljeekstrakt

1/2 tsk. salt

40 ml citronsaft

3 moden mango

1 en knivspids safrantråde (valgfrit)

1 dåse usødet kokosfløde eller kokosmælk

3 spsk. flormelis

Trin for trin

  1. Sæt en dåse usødet kokosfløde eller kokosmælk i køleskabet for at afkøle natten over.

  2. Skær citronen i halve, og pres saften ud i en skål. Tilsæt en knivspids safran, og lad det opløses i 15 minutter. Tilsæt vanilje, sødet kondenseret kokosmælk og salt. Bland godt, og pres det gennem en finmasket si. Lad det afkøle i køleskabet.

  3. Skræl og skær mangoerne i stykker. Sæt kødhakkeren på køkkenmaskinen. Brug den mindste hakkeskive og ½ hastighed til at skubbe mangostykker gennem kødhakkeren ned i en separat skål. Fjern tilbehøret fra køkkenmaskinen.

  4. Afkøl skålen og piskeriset i fryseren i 15 minutter, og sæt dem derefter på køkkenmaskinen.

  5. Tag dåsen med kokosfløde eller kokosmælk ud af køleskabet. Hæld de hårde, cremede dele fra toppen af dåsen ned i køkkenmaskinens skål, og hæld eventuelle rester af kokosvand ud. Tilsæt flormelis, og pisk ved hastighed 10, indtil bløde toppe dannes.

  6. Fjern safrancremen fra køleskabet, og skrab to skefulde skum af toppen. Dette skum er en naturlig reaktion, da citronsaft fortykker den kondenserede mælk.

  7. Tilsæt mangofrugtkødet til safrancremen, og rør rundt, indtil blandingen er godt blandet.

  8. Monter den dobbelte fladpisker med fleksibel kant på køkkenmaskinen. Ved ½ hastighed skal du tilsætte ⅓ af mangosafrancremen ad gangen, og folde det ind i kokosflødeskummet, ca. 2 minutter, eller indtil det er godt iblandet. Det er normalt, at flødeskummet bliver mindre luftigt.

  9. Hæld eller øs isblandingen i formene, og frys dem i mindst 8 timer.