Kageglasur
En smørcremeglasur, der er perfekt til både de helt enkle kager og komplet glaserede kager i 3 lag.
Kageglasur
En smørcremeglasur, der er perfekt til både de helt enkle kager og komplet glaserede kager i 3 lag.
Redskaber
Ingredienser
230 g blødt smør
500 g flormelis
1 vaniljeekstrakt
2 spsk fløde
Trin for trin
Kom det blødgjorte smør i skålen til køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Pisk smørret ved hastighed 4, indtil det er jævnt og er blevet lysere i farven.
Fastgør vægt og si-tilbehøret på køkkenmaskinen, og drys flormelis ned i skålen ved hastighed 4, mens du fortsætter med at blande.
Tilsæt vaniljeekstrakt og fløde, og bland ved hastighed 6, indtil blandingen hænger godt sammen.
Hvis du vil have glasuren hårdere, skal du tilsætte mere flormelis. Hvis du ønsker en blødere glasur, skal du tilsætte mere fløde, en spsk. ad gangen.
Brug en kagetallerken, der giver dig mulighed for nemt at smøre glasuren på uden at skulle vende kagen under glasering.
Brug en sprøjtepose til at fordele glasuren jævnt.
Læg stykker af bagepapir ind under kanten af kagen, så du får en skarp kant. Træk dem ud, når kagen er glaseret.
Brug glasurspatler – de er nøglen til en jævnt glaseret kage.