Skip the navigation

Kalkun- og mortadella-cannelloni

KitchenAid-kok

En fantastisk kombination af magert lyst kød og dekadent italiensk pølse til disse dejlige fyldte, gratinerede cannelloni.

Import-Recipe - Turkey and mortadella cannelloni

Kalkun- og mortadella-cannelloni

KitchenAid-kok

En fantastisk kombination af magert lyst kød og dekadent italiensk pølse til disse dejlige fyldte, gratinerede cannelloni.

Redskaber

StandMixer
PastaRoller
Prep
45min
Madlavning
45min
I alt
1h30
Servering
2
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

150 g kalkunbryst

75 g mortadella

500 ml béchamel-sauce

25 g skalotteløg

150 g hvedemel

2 mellemstore æg

50 g revet parmesan

tsk revet muskatnød

3 spsk ekstra jomfruolivenolie

- salt

- friskkværnet peber

Trin for trin

  1. Montér kødhakkeren på mikseren med den tynde plade isat. Indstil maskinen på hastighed 4 og hak skalotteløg, kalkun og mortadella.

  2. Varm 3 spsk. olie i en pande ved mellemstærk varme og kom det hakkede kød på. Rør rundt, indtil væden er fordampet helt. Det tager ca. 5-8 minutter. Tag panden af blusset og krydr med muskat, salt og peber. Drys med revet ost.

  3. Kom æg, mel og salt i mikserskålen. Montér skålen og dejkrogen på mikseren og indstil hastigheden på 2. Ælt i 2-3 minutter. Tilsæt et par skefulde vand, hvis dejen bliver for tør, én ad gangen.

  4. Tag dejen op af skålen og skær den i 4 stykker. Tag et af stykkerne og tryk det fladt ud i en firkant med hænderne. Sørg for at dække de andre stykker til med husholdningsfilm for at undgå, at de tørre ud.

  5. Montér pastarullen på mikseren og indstil den på tykkelse nummer 1. Tænd mikseren på hastighed 2 og kør pastadejen gennem rullen. Fold dejen én gang og kør den igennem igen. Gentag processen flere gange for at få en dejlig smidig dej.

  6. Kom lidt mel på hver side af dejen og indstil tykkelsen på 3. Kør pastadejen gennem rullen, og indstil den på tykkelse nummer 4.

  7. Skær pastapladerne i ca. 10 cm brede firkanter. Læg 2 spsk. fyld midt på hver firkant og rul dem til rør, så du får 12 fyldte cannelloni.

  8. Dæk bunden af et smurt ildfast fad med halvdelen af bechamelsaucen, læg dine cannelloni deri og hæld den resterende sauce over. Drys revet ost over og bag retten i 30 minutter ved 200 °C.

  9. Serveres rygende varme med en lille blandet salat.

  10. Prøv også med fisk. Byt kalkun og mortadella ud med 500 g frisk laks og følg opskriften.