Kanelsnegle
Der er ikke noget bedre end duften af friskbagte kanelsnegle.
Kanelsnegle
Der er ikke noget bedre end duften af friskbagte kanelsnegle.
Redskaber
Ingredienser
345 g hvidt mel
60 g strøsukker
1 tsk salt
9 g tørgær
120 ml vand
60 ml mælk
30+105 g smør
1 æg
3 spsk kanel
120 g lyst rørsukker
Trin for trin
Fastgør sigte- og vægttilbehør til køkkenmaskinen. Si melet ned i skålen.
Hæld strøsukker, salt og gær i skålen.
Kom vand, mælk og en lille smule smør i mikrobølgeovnen, indtil smørret er smeltet.
Fastgør dejkrogen til køkkenmaskinen.
Hæld mælkeblandingen i melblandingen, og sæt hastigheden til 2. Bland i 10 minutter.
Tilsæt ægget, og bland i 1 minut mere.
Hæld dejen ud på en melet overflade, og ælt i et minut i hånden. Lad hvile et varmt sted i 10 minutter.
Fastgør fladpiskeren med fleksibel kant til køkkenmaskinen, og bland resten af smørret, lyst rørsukker og kanel ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn.
Rul dejen ud i et rektangel, og skær om nødvendigt kanterne til. Fordel sukkerblandingen over hele dejen.
Rul dejen sammen, og skær den i brede skiver. Læg i en smurt bageform. Lad hæve i en time.
Bag i 25 minutter ved 170 °C i en forvarmet ovn.