Skip the navigation

Kanelsnegle

KitchenAid-kok

Der er ikke noget bedre end duften af friskbagte kanelsnegle.

Import-Recipe - Cinnamon rolls

Kanelsnegle

KitchenAid-kok

Der er ikke noget bedre end duften af friskbagte kanelsnegle.

Redskaber

StandMixer
Prep
1h30
Madlavning
25min
I alt
1h55
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

345 g hvidt mel

60 g strøsukker

1 tsk salt

9 g tørgær

120 ml vand

60 ml mælk

30+105 g smør

1 æg

3 spsk kanel

120 g lyst rørsukker

Trin for trin

  1. Fastgør sigte- og vægttilbehør til køkkenmaskinen. Si melet ned i skålen.

  2. Hæld strøsukker, salt og gær i skålen.

  3. Kom vand, mælk og en lille smule smør i mikrobølgeovnen, indtil smørret er smeltet.

  4. Fastgør dejkrogen til køkkenmaskinen.

  5. Hæld mælkeblandingen i melblandingen, og sæt hastigheden til 2. Bland i 10 minutter.

  6. Tilsæt ægget, og bland i 1 minut mere.

  7. Hæld dejen ud på en melet overflade, og ælt i et minut i hånden. Lad hvile et varmt sted i 10 minutter.

  8. Fastgør fladpiskeren med fleksibel kant til køkkenmaskinen, og bland resten af smørret, lyst rørsukker og kanel ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn.

  9. Rul dejen ud i et rektangel, og skær om nødvendigt kanterne til. Fordel sukkerblandingen over hele dejen.

  10. Rul dejen sammen, og skær den i brede skiver. Læg i en smurt bageform. Lad hæve i en time.

  11. Bag i 25 minutter ved 170 °C i en forvarmet ovn.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.