Karry-kokossuppe med grønsager
Karry-kokossuppe med grønsager
Redskaber
Ingredienser
420 ml grøntsagsbouillon eller vand
420 ml kokosmælk på dåse
140 g rå, usaltede cashewnødder
1 spsk friskpresset limesaft
1 spsk glutenfri tamari
1 spsk friskhakket ingefær
1/2 tsk stærk karrypulver
1/2 tsp løgpulver
1/2 tsp hvidløgspulver
1/4 tsk havsalt, plus mere efter smag
1/8 tsk cayennepeber
1 zucchini, spiraliseret til nudler
1 rød peberfrugt, i julienneskåret
14 g finthakket koriander
Trin for trin
Kom alle suppeingredienser ned i blenderskålen til din KitchenAid® Power Plus® blender.
Sæt låget på og stil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.
Blend indtil maskinen slukker af sig selv. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.
Suppen er varm i blenderen. Fordel suppen ligeligt mellem fire suppeskåle og tilføj lige store mængder squash-nudler, peberfrugt, koriander og nødder. Serveres med limebåde og nydes med det samme.