Karrysuppe med kokos og gulerødder
Denne thailandsk-inspirerede suppe er fyldt med krydret smag.
Karrysuppe med kokos og gulerødder
Denne thailandsk-inspirerede suppe er fyldt med krydret smag.
Redskaber
Ingredienser
1 spsk. kokosolie
2 skalotteløg
2 cm ingefær-
500 g gulerødder
1 hvidløgsfed
1 spsk. rød karrypasta
750 ml grøntsagsbouillon
60 ml fuldfed kokosmælk
Trin for trin
Smelt kokosolien ved mellemhøj varme. Skræl og hak skalotteløg, ingefær, gulerødder og hvidløg groft. Sauter smagsgiverne og gulerødderne i 5 minutter.
Skift til lav larme, tilsæt karrypasta, og sauter i yderligere 5 minutter. Tilsæt bouillonen, dæk gryden med et låg, og lad suppen simre i ca. 30 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
Hæld suppen over i blenderglasset, tilsæt kokosmælk, og bland, indtil suppen er helt jævn.
Servér med toppings som f.eks. sprød chiliolie, koriander og sprøde ristede kikærter.