Skip the navigation

Karrysuppe med kokos og gulerødder

KitchenAid-kok

Denne thailandsk-inspirerede suppe er fyldt med krydret smag.

carrotcurrycoconutsoup thumbnail

Karrysuppe med kokos og gulerødder

KitchenAid-kok

Denne thailandsk-inspirerede suppe er fyldt med krydret smag.

Redskaber

HandBlender
Prep
15min
Madlavning
30min
I alt
45min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 spsk. kokosolie

2 skalotteløg

2 cm ingefær-

500 g gulerødder

1 hvidløgsfed

1 spsk. rød karrypasta

750 ml grøntsagsbouillon

60 ml fuldfed kokosmælk

Trin for trin

  1. Smelt kokosolien ved mellemhøj varme. Skræl og hak skalotteløg, ingefær, gulerødder og hvidløg groft. Sauter smagsgiverne og gulerødderne i 5 minutter.

  2. Skift til lav larme, tilsæt karrypasta, og sauter i yderligere 5 minutter. Tilsæt bouillonen, dæk gryden med et låg, og lad suppen simre i ca. 30 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

  3. Hæld suppen over i blenderglasset, tilsæt kokosmælk, og bland, indtil suppen er helt jævn.

  4. Servér med toppings som f.eks. sprød chiliolie, koriander og sprøde ristede kikærter.