Kartoffelmos med hvidløg
Perfekt som tilbehør til ethvert måltid.
Kartoffelmos med hvidløg
Perfekt som tilbehør til ethvert måltid.
Redskaber
Ingredienser
1 kg kartofler
2 fed hvidløg
150 ml mælk
50 g smør
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 tsk muskatnød
1 æggeblomme
Trin for trin
Skræl kartoflerne, og skær dem i stykker. Skræl hvidløget. Kom kartofler og hvidløg i en gryde med koldt vand, og bring det i kog. Læg låg på, og tilbered, indtil de er lette at skære igennem med en kniv.
Hæld vandet fra kartoflerne og hvidløget, og kom dem over i skålen til køkkenmaskinen med fladpiskeren med fleksibel kant monteret
Bland kartoflerne ved hastighed 4, indtil der ikke er flere klumper tilbage. Tilsæt resten af ingredienserne, og bland dem, indtil de er godt blandet.