Skip the navigation

Kastanjesuppe

KitchenAid-kok

Denne cremede kastanjesuppe kan bruges som en lækker forret eller et sundt måltid alene.

Import-Recipe - Chestnut soup

Kastanjesuppe

KitchenAid-kok

Denne cremede kastanjesuppe kan bruges som en lækker forret eller et sundt måltid alene.

Redskaber

HandBlender
Prep
10min
Madlavning
20min
I alt
30min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

2 skalotteløg

2 gulerødder

2 stalks bladselleri

1 hel porre

1 spsk smør

200 g kogte kastanjer

750 ml grønsagsbouillon

1 frisk laurbærblad

2 kviste frisk timian

2 kviste frisk persille

1 kviste frisk rosmarin

150 ml madlavningsfløde

40 g hasselnødder, hakkede

Trin for trin

  1. Skalotteløg og gulerod skrælles og hakkes. Bladselleri og porrer vaskes og hakkes.

  2. Smelt smørret i en kasserolle, og steg grøntsagerne i ca. 10 minutter.

  3. Tilsæt kastanjer og bouillon. Bind de friske urter sammen til en buket, og læg dem i suppen.

  4. Lad suppen simre i 20 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

  5. Put den ledningsfri stavblender i suppen. Tryk på den justerbare hastighedsknap og håndknappen samtidigt, og blend suppen, indtil den er helt jævn.

  6. Pynt med fløde, persille og hakkede hasselnødder.