Kastanjesuppe
Denne cremede kastanjesuppe kan bruges som en lækker forret eller et sundt måltid alene.
Kastanjesuppe
Denne cremede kastanjesuppe kan bruges som en lækker forret eller et sundt måltid alene.
Redskaber
Ingredienser
2 skalotteløg
2 gulerødder
2 stalks bladselleri
1 hel porre
1 spsk smør
200 g kogte kastanjer
750 ml grønsagsbouillon
1 frisk laurbærblad
2 kviste frisk timian
2 kviste frisk persille
1 kviste frisk rosmarin
150 ml madlavningsfløde
40 g hasselnødder, hakkede
Trin for trin
Skalotteløg og gulerod skrælles og hakkes. Bladselleri og porrer vaskes og hakkes.
Smelt smørret i en kasserolle, og steg grøntsagerne i ca. 10 minutter.
Tilsæt kastanjer og bouillon. Bind de friske urter sammen til en buket, og læg dem i suppen.
Lad suppen simre i 20 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
Put den ledningsfri stavblender i suppen. Tryk på den justerbare hastighedsknap og håndknappen samtidigt, og blend suppen, indtil den er helt jævn.
Pynt med fløde, persille og hakkede hasselnødder.