Kirsebær-marmelade
Smager fantastisk på en scone eller muffins, men denne kirsebærmarmelade er så velsmagende, at du får lyst til at spise den direkte fra glasset.
Kirsebær-marmelade
Smager fantastisk på en scone eller muffins, men denne kirsebærmarmelade er så velsmagende, at du får lyst til at spise den direkte fra glasset.
Redskaber
Ingredienser
500 g kirsebær
500 g marmeladesukker
4 spsk citronsaft
Trin for trin
Udsten kirsebærrene. Hæld dem i en foodprocessor, der er udstyret med universalkniv, og pulsér et par gange for at hakke kirsebærrene i store stykker.
Hæld kirsebærrene i en gryde. Tilføj citronsaft. Sæt gryden over ved middelhøj varme, og bring i kog.
Tilsæt marmeladesukker, bring det i kog, og kog det i yderligere 5 minutter under jævnlig omrøring.
Hæld den varme marmelade i rene glas, luk dem, og vend dem med bunden i vejret, indtil de er kølet helt af.