emeagif
Skip the navigation

Kirsebær-marmelade

KitchenAid-kok

Smager fantastisk på en scone eller muffins, men denne kirsebærmarmelade er så velsmagende, at du får lyst til at spise den direkte fra glasset.

Import-Recipe - Cherry jam

Kirsebær-marmelade

KitchenAid-kok

Smager fantastisk på en scone eller muffins, men denne kirsebærmarmelade er så velsmagende, at du får lyst til at spise den direkte fra glasset.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
15min
I alt
15min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

500 g kirsebær

500 g marmeladesukker

4 spsk citronsaft

Trin for trin

  1. Udsten kirsebærrene. Hæld dem i en foodprocessor, der er udstyret med universalkniv, og pulsér et par gange for at hakke kirsebærrene i store stykker.

  2. Hæld kirsebærrene i en gryde. Tilføj citronsaft. Sæt gryden over ved middelhøj varme, og bring i kog.

  3. Tilsæt marmeladesukker, bring det i kog, og kog det i yderligere 5 minutter under jævnlig omrøring.

  4. Hæld den varme marmelade i rene glas, luk dem, og vend dem med bunden i vejret, indtil de er kølet helt af.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine