Skip the navigation

Knasende marengs

KitchenAid-kok

Denne enkle og alsidige marengs er den perfekte kombination af en sprød skal og en blød, sej midte.

Import-Recipe - Meringues

Knasende marengs

KitchenAid-kok

Denne enkle og alsidige marengs er den perfekte kombination af en sprød skal og en blød, sej midte.

Redskaber

HandMixer
Prep
15min
Madlavning
2h
I alt
2h15
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

190 ml æggehvider

330 g strøsukker

1 tsk hvidvinseddike

1,5 spsk majsstivelse

Trin for trin

  1. Kom æggehviderne i en skål.

  2. Sæt den ledningsfri KitchenAid-håndmixer på hastighed 7, og pisk æggehviderne, indtil der dannes faste toppe.

  3. Fortsæt med at piske, mens du tilsætter strøsukkeret én spiseske ad gangen. Pisk, indtil marengsen er fast og blank.

  4. Tilsæt hvidvinseddike og majsstivelse, og pisk det hurtigt, indtil det er blandet sammen.

  5. Skrab marengsen ud, og form små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.

  6. Bag i 2 minutter i en 100 °C varm ovn. Når de er færdigbagt, skal du lade dem køle af i ovnen.