Knasende marengs
Denne enkle og alsidige marengs er den perfekte kombination af en sprød skal og en blød, sej midte.
Knasende marengs
Denne enkle og alsidige marengs er den perfekte kombination af en sprød skal og en blød, sej midte.
Redskaber
Ingredienser
190 ml æggehvider
330 g strøsukker
1 tsk hvidvinseddike
1,5 spsk majsstivelse
Trin for trin
Kom æggehviderne i en skål.
Sæt den ledningsfri KitchenAid-håndmixer på hastighed 7, og pisk æggehviderne, indtil der dannes faste toppe.
Fortsæt med at piske, mens du tilsætter strøsukkeret én spiseske ad gangen. Pisk, indtil marengsen er fast og blank.
Tilsæt hvidvinseddike og majsstivelse, og pisk det hurtigt, indtil det er blandet sammen.
Skrab marengsen ud, og form små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag i 2 minutter i en 100 °C varm ovn. Når de er færdigbagt, skal du lade dem køle af i ovnen.