Skip the navigation

Kokosis

KitchenAid-kok

Denne veganske kokosis, som er lavet med kaffirlimeblade og citrongræs, er forfriskende og fuld af smag!

Import-Recipe - Coconut Ice Cream

Kokosis

KitchenAid-kok

Denne veganske kokosis, som er lavet med kaffirlimeblade og citrongræs, er forfriskende og fuld af smag!

Redskaber

StandMixer
IceCreamMaker
Prep
45min
Madlavning
15min
I alt
1h
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

450 g kokosmælk

450 g kokoscreme

80 ml agavesirup

50 g sukker

1/2 tsk salt

5 kaffir limeblade

1 citrongræs

Trin for trin

  1. Hæld kokosmælk, kokoscreme, agavesirup, sukker og salt i en gryde, og pisk ingredienserne sammen. Tilsæt kaffirlimeblade. Knæk citrongræsset i stykker, og put det i gryden. Lad blandingen simre ved mellemhøj varme under jævnlig omrøring. Når blandingen begynder at simre, skal den omrøres konstant i 2 minutter og fjernes fra varmen.

  2. Lad kokosblandingen afkøle. Fjern kaffirlimebladene og citrongræsset. Put blandingen i en lufttæt beholder, og put den i køleskabet, så den kan afkøle natten over.

  3. Sæt skålen til isfremstilling fast på KitchenAid-køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til ”OMRØRING”, og hæld den kolde kokosisblanding i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre i isblandingen i 20 minutter eller indtil den får konsistens som softice.

  4. Put isen i en lufttæt beholder, og sæt den i fryseren i 3 timer. Spises, så snart den er frossen.

  5. Tip til servering: Server med ristede kokosflager.