emeagif
Skip the navigation

Kold borscht med kefir

KitchenAid-kok

Denne kolde rødbedesuppe er et godt alternativ til den typiske gazpacho, og den ser ikke kun imponerende ud, den er også fuld af smag.

Import-Recipe - Cold kefir borscht

Kold borscht med kefir

KitchenAid-kok

Denne kolde rødbedesuppe er et godt alternativ til den typiske gazpacho, og den ser ikke kun imponerende ud, den er også fuld af smag.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
20min
Madlavning
15min
I alt
35min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

700 g små rødbeder med stilke og blade

500 g grøntsagsbouillon

1/2 citron

1 agurk

8 radiser

500 g kefir

50 g frisk purløg

50 g frisk dild

2 hårdkogt æg

Trin for trin

  1. Skyl alle grøntsagerne. Fjern stilk og blade fra rødbederne, og gem dem. Skræl rødbederne. Sæt snittejernet på din foodprocessor, og drej hastigheden til 1. Put rødbederne i påfyldningstragten, så de bliver skåret ud i tern. Læg de udskårne rødbeder i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon, og bring blandingen i kog. Lad simre ved mellemlav varme i 15 minutter, indtil rødbederne næsten er møre. Tilsæt stilke og blade, og lad simre et par minutter mere. Tilsæt citronsaft, og lad blandingen køle af.

  2. Fjern kernerne fra agurken, og drej foodprocessoren med snittejernet monteret til udskæring. Skift det justerbare snittejern til indstilling 2, og skær radiser ved hastighed 2.

  3. Tilsæt kefir til suppen. Krydr med salt og peber. Hak purløg og dild fint, og hæld i. Tilsæt grøntsagerne.

  4. Stil suppen i køleskabet i et par timer eller natten over. Serveres med pynt af grøntsager, urter og hårdkogte æg skåret i halve.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine