Koldbrygget granita
Koldbrygget granita er vejen til nedkøling på en varm dag!
Koldbrygget granita
Koldbrygget granita er vejen til nedkøling på en varm dag!
Redskaber
Ingredienser
700 ml vand
140 g friskmalet kaffe
200 ml fløde
1,5 spsk. flormelis
30 g chokoladespåner
Trin for trin
Denne opskrift giver 4 granitas.
Tilbered koldbrygning med din kaffemaskine til koldbrygning eller en stempelkaffe.
Fyld formene op til deres påfyldningslinje med koldbrygget kaffe. Luk med lågene, og frys i mindst 12 timer.
Tag dine isforme ud af fryseren, fjern isblokkene, og lad dem stå i 10-15 minutter, indtil de bliver skinnende.
I mellemtiden kan du piske fløden sammen med flormelis ved hastighed 8 til bløde toppe. Tilsæt en skefuld flødeskum i glassene.
Fastgør shave ice-tilbehøret til køkkenmaskinen. Sæt isblokkene i, og riv ved hastighed 10 ned i glassene.
Pynt med en lille skefuld flødeskum og chokoladespåner. Server med det samme.