Koreanske salatwraps
De bedste eksotiske smage sættes sammen i disse sprøde koreanske salatwraps.
Koreanske salatwraps
De bedste eksotiske smage sættes sammen i disse sprøde koreanske salatwraps.
Redskaber
Ingredienser
500 g kyllingebryst skåret i tern
2 spsk olivenolie
4 fed hvidløg, finthakket
1 spsk koreansk chilipasta
1 spsk sojasauce
1 spsk honning
2 spsk riseddike
2 spsk sesamolie
2 spsk flormelis
1 hoved grøn salat
1 tsk sesamefrø
1 tsk purløg, hakket
Trin for trin
Monter metalkødhakkeren på køkkenmaskinen med den mellemfine hakkeskive monteret. Hak kyllingen ved hastighed 4.
Opvarm olivenolien i en stegepande, og tilsæt den hakkede kylling. Steg under jævnlig omrøring, indtil kyllingen ikke længere er lyserød, og al væsken er væk.
Bland sojasauce, sesamolie, koreansk chilipasta, riseddike, honning, finthakket hvidløg og stødt melis i en skål. Tilsæt det til kyllingen, og bland det sammen, indtil kyllingen tager farve af saucen.
Lad det simre, indtil det meste af væsken er tyk og absorberet af kyllingen.
Riv salatbladene af ved bunden af roden. Skyl og tør. Put kyllingen ind i salatbladene. Pynt med sesamfrø og purløg.