Skip the navigation

Laksetartar med ananas og sød sojasauce

KitchenAid-kok

Et frugtagtigt touch til denne laksetartar, der er en usædvanlig frisk forret.

Import-Recipe - Salmon tartare with pineapple and sweet soy sauce

Laksetartar med ananas og sød sojasauce

KitchenAid-kok

Et frugtagtigt touch til denne laksetartar, der er en usædvanlig frisk forret.

Redskaber

StandMixer
MeatGrinder
Prep
15min
I alt
15min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 g flået laksefilet

100 g ananasskiver

1/2 forårsløg

10 g koriander

2 spsk ekstra jomfruolivenolie

2 cl limesaft

1 spsk sød sojasauce

- havsalt

Trin for trin

  1. Sæt den grove hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.

  2. Skræl ananasskiverne og vask koriander og forårsløg.

  3. Indstil mikseren på hastighed 3.

  4. Hak alle ingredienserne i denne rækkefølge: først krydderurterne, derefter ananas og sidst laks.

  5. Tilsæt limesaft, sød sojasauce, salt og 2 spsk. olie og bland det hele godt sammen med laksen.

  6. Fordel tartaren på 4 afkølede middagstallerkener og form den med en udstiksring eller en spatel.

  7. Konsistensen kan gøres fastere ved at fryse laksen halvt (ca. -5 °C) før den hakkes.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg