Skip the navigation

Luftig middelhavscouscous

KitchenAid-kok

Lær, hvordan du laver en helt luftig couscous!

mediterraneancouscous_thumbnail.jpg

Luftig middelhavscouscous

KitchenAid-kok

Lær, hvordan du laver en helt luftig couscous!

Redskaber

Kettle
Prep
15min
Madlavning
5min
I alt
20min
Servering
3
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 spsk. olivenolie

160 g couscous

1 tsk. bouillonpulver

230 ml vand

30 g mynte

30 g bredbladet persille

1 rødløg

3 tomat

30 g gyldne rosiner

3 spsk. citronsaft

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 3 portioner.

  2. Opvarm olivenolien på en pande ved mellemhøj varme. Tilsæt couscous, og tilbered under jævnlig omrøring, indtil couscoussen bliver gylden.

  3. Kog vandet i en KitchenAid-elkedel, temperatur 100 °C.

  4. Anbring couscoussen i en varmebestandig skål. Tilsæt bouillonpulver og 230 ml varmt vand. Sæt låget på skålen, og lad det hvile i 10 minutter.

  5. Tag låget af, og løft let op i couscoussen med en gaffel.

  6. Hak mynte og persille. Skræl rødløget, og skær det fint. Fjern kernen fra tomaterne, og skær tomaterne i små tern. Tilføj til couscoussen.

  7. Tilføj gyldne rosiner og citronsaft. Bland og server med det samme, eller opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.